Lisää otsikkotekstisi tähän

Tervalammen Martat

Marttatoiminnan rikkaus on yhdessäolo ja yhdessä tekeminen.

Panostamme toiminnassamme erityisesti ruokaan, puutarhanhoitoon, käsitöihin sekä luonto- ja kulttuuriretkiin.

Osallistumme vapaaehtoistyöllä, kuten kahvituksilla, talkoilla ja käsityöprojekteilla lähiympäristömme toimintaan.

Uuden kylätalon myötä tulemme aiempaa enemmän järjestämään koko kylälle tarkoitettua toimintaa. Suunnitteilla on teemallisia kesäkahvilapäiviä ja isänpäivämyyjäiset, kunhan koronarajoitukset eivät ole esteenä tapaamisille.

Aloitamme kylätalolla ikäihmisten kerhoa Marttojen koulutuksen tukemana heti, kun koronatilanne sen mahdollistaa, toivottavasti jo kesän aikana. Aila Lindroos ja Maaria Melin ovat kerhon käynnistäjiä. Ilmoittelemme tästä lisää myöhemmin.

Valtakunnallisesti martoilla on lähivuosien teemana Hyvästä arjesta parempi maailma ja vuoden 2021 teemana on Kohtuullisuus. Vastuu ympäristöstä ja kohtuullinen kulutus ovat aina olleet marttojen tavoitteena. Teemme arjesta merkityksellistä ja hyvää.

Kokoonnumme marttailtoihin kerran kuukaudessa, yleensä kuukauden toisena tiistaina. Jokainen jäsen voi tuoda ideansa vuoden toimintaa suunniteltaessa. Useat tilaisuudet olemme viimeisen vuoden aikana siirtäneet verkkoon, kun kasvokkain kohtaaminen ei ole ollut mahdollista.

Marttaliitto ja Uudenmaan Martat tukevat paikallisyhdistyksiä ja jäseniä muun muassa koulutuksilla ja erilaisten teemojen kautta.

Jo vuodesta 1930 saakka toimineella yhdistyksellämme on oma kotisivu myös Martat.fi-sivustolla. Sivuston Ajankohtaista-osiossa ilmoitamme kaikki yhdistyksen ajankohtaiset asiat ja tiedotamme marttojen tulevista tapahtumista.

Koko Tervalammen kylälle tarkoitetuista tapahtumista tiedotamme Tervalammen Facebook-sivulla.

Tervetuloa mukaan!

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan toimintaamme! Voit tulla esimerkiksi marttailtaamme tai muuhun tapahtumaan vierailemaan.

Kokoonnumme marttailtoihin kerran kuukaudessa, yleensä kuukauden toisena tiistaina.

Jäseneksi voit liittyä Tervalammen Marttojen nettisivulla olevasta Liity jäseneksi -linkistä tai
ottamalla yhteyttä meihin sähköpostilla: [email protected].

Tervalammen Marttojen puheenjohtaja on Aila Lindroos ja sihteeri Leila Pohjola.

Marttojen toiminta on monipuolista, opettavaista, iloista yhdessä tekemistä!

Scroll to Top