Liikunta ja urheilu

Tervalammella on ollut aktiivista urheilu- ja liikuntatoimintaa jo pitkään, mutta tällä hetkellä suurin osa ryhmistä on kesä- tai koronatauolla. Päivitämme tätä sivua syksyn osalta kesän aikana.

Kesän 2021 toiminta

Aikuisten kuntolentopallo on kesäaikaankin kerran viikossa, klo 18 Tervalammen koulun tenniskentällä. Aikaisempaa lentopallokokemusta ei tarvita. Kaikki yhteisestä, hauskasta liikunnasta kiinnostuneet voivat tulla suoraan mukaan. Lisätietoja antaa Terhi Ojala, 050 5339 531, [email protected] Syksyllä kuntolentopallo jatkuu Tervalammen koululla kahdesti viikossa (ma ja ke).

Syksyn 2021 toiminta

Muiden ryhmien toiminta jatkuu syksyllä koronatilanteen oletettavasti salliessa. Tarjonta kuitenkin riippuu osin myös mukaantulijoiden määrästä. Jos jokin seuraavista kiinnostaa sinua, ole yhteydessä ryhmän yhteyshenkilöön:

  • 60+ jooga, liikuntasalissa torstaisin klo 10-11 aikavälillä 16.9.-4.10.2021. Opettajana Lisbeth Taivasmaa. Hinta 5 € / 5 kertaa. Ilmoittaudu tekstiviestillä tai sähköpostilla, 040 308 4004, [email protected]
  • Kuntojumppa 60+, Vihdin kunnan järjestämä kuntoryhmä yli 60-vuotiaille. Maanantaisin klo 11.45-12.45 liikuntasalissa. Alkaa 30.8., ilmoittautumiset 10.8. alkaen kunnan järjestelmän kautta (lisätään linkki myös tälle sivulle). Hinta 100 € koko syyskaudelta.
  • Aikuisten kuntolentopallo maanantaisin ja perjantaisin, alustavasti klo 18-19. Yhteyshenkilö Terhi Ojala, ks. ed.
  • Perheliikunta, johon vanhemmat voivat osallistua yhdessä kaikenikäisten lastensa kanssa. Järjestetty keskiviikkoisin, syyskauden aika ja paikka vielä auki. Yhteyshenkilö Jussi Vähäpassi, 050 5124547.

Mitä haluaisit harrastaa?

Kyläyhdistys haluaa järjestää Tervalammen koululle kyläläisiä kiinnostavaa toimintaa. Kuulemme mielellämme kyläläisten toiveita tai ehdotuksia liikuntaryhmistä. Ota yhteyttä Hanna Veltheimiin, [email protected] tai 050 3590594.

 

Tervalammen perinteiset Elokisat

Tervalammella on jo vuosia järjestetty elokuussa perinteiset elokisat. Kisat järjestetään Tervalammen koulun kentällä. Hauskan päivän aikana lapset ja aikuiset kilpailevat leikkimielisesti, lajeina mm. juoksu, pituushyppy, kenttäjuoksu, saappaanheitto ja tikanheitto.

Paikalla on yleensä myös vanhempainyhdistyksen loistava kahvio sekä Tervalammen Martat paistamassa muurinpohjalettuja.

Vuoden 2021 elokisat järjestetään, jos vapaaehtoisia talkoolaisia ilmoittautuu riittävästi auttamaan järjestelyissä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Scroll to Top