Liikunta ja urheilu

Tervalammella on ollut aktiivista urheilu- ja liikuntatoimintaa jo pitkään. Tällä hetkellä meno on koronan jäljiltä tavallista hiljaisempaa, mutta kyläyhdistys etsii aktiivisesti uusia vuokralaisia koulun liikuntasaliin sekä luokkiin, joista osa sopii myös hyvin pienimuotoiseen liikutakäyttöön.

Muistathan, että kurssimaksut sisältävät aina Tervalammen koulun tilavuokran, joka käytetään täysimääräisenä koulun ylläpitokustannuksiin. Kurssimaksu auttaa siis varmistamaan, että toiminta koululla voi jatkua tulevaisuudessakin.

 

Syksyn 2022  toiminta

Jos jokin seuraavista kiinnostaa sinua, ole yhteydessä ryhmän yhteyshenkilöön:

  • Aikuisten kuntolentopallo maanantaisin ja perjantaisin liikuntasalissa klo 18-19.30. Kaikki tervetulleita matalalla kynnyksellä. Yhteyshenkilö Terhi Ojala, 050 5339 531, [email protected].
  • Karate, yksityisryhmä, harjoitukset tiistai- ja torstai-iltaisin. Painopiste itsepuolus- ja kamppailutaidoissa sekä kokonaisvaltaisessa kehityksessä. Sopii kaikille peruskuntoisille vähintään 15-vuotiaille taustasta riippumatta. Uusia jäseniä harkitaan tapauskohtaisesti. Kyselyt: Hanna Veltheim, [email protected], 050 359 0594.
  • Perheliikunta, johon vanhemmat voivat osallistua yhdessä kaikenikäisten lastensa kanssa. Järjestetään maanantaisin klo 19-20 Huhmarnummen koululla. Yhteyshenkilö Jussi Vähäpassi, 050 5124547.

Mitä haluaisit harrastaa?

Kyläyhdistys haluaa järjestää Tervalammen koululle kyläläisiä kiinnostavaa toimintaa. Kuulemme mielellämme kyläläisten toiveita tai ehdotuksia liikuntaryhmistä. Ota yhteyttä Hanna Veltheimiin, [email protected] tai 050 3590594.

 

Tervalammen perinteiset Elokisat

Tervalammella on jo vuosia järjestetty elokuussa perinteiset elokisat. Kisat järjestetään Tervalammen koulun kentällä. Hauskan päivän aikana lapset ja aikuiset kilpailevat leikkimielisesti, lajeina mm. juoksu, pituushyppy, kenttäjuoksu, saappaanheitto ja tikanheitto.

Paikalla on yleensä myös vanhempainyhdistyksen loistava kahvio sekä Tervalammen Martat paistamassa muurinpohjalettuja.

Vuoden 2022 elokisat järjestettiin onnistuneesti, paikalla oli satakunta ihmistä ja nähtiin paljon hienoja urheilusuorituksia. Ensi vuonna sitten taas!

Scroll to Top