Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Urheilu- ja liikuntaseura
Tervalammen Teho ry

Yhteydenotot Tervalammen Teho Ry:lle sähköpostitse puheenjohtajalle osoitteella
teho.pj () tervalampi.fi

Tervalammen Tehon Facebook-ryhmä löytyy tästä linkistä 

ELOKISAT 2017
20.8.2017 järjestettyjen Elokisojen takana oli taas iso joukko ahkeria vapaaehtoisia, joiden ansiosta kisat saatiin toteutettua. Iso Kiitos osallistumisesta Juhani Kivijärvi, Petri Salminen, Jarmo Pylkkönen, Timo Westerlund, Minna Westerlund, Olavi Utter, Maire Utter, Ilkka Forsman, Liisa Forsman, Jouni Leinikki, Annu Huotari, Jenni Monkiewicz, Erja Immonen, Minna Kauppinen, Keitsi Holman, Minna Rapila, Anna Raunio, Ullastiina Ahlsten, Mirka Flinck ja Jussi Vähäpassi.
Pj, TeVa ry

 Ote artikkelista Kylälehdessä 2015

 

Tehottaako?

Meillä tervalampelaisilla on etuoikeutena saada asua mahtavan luonnontilaisessa ympäristössä. Palvelut vain ovat automatkan päässä, mikä rassaa etenkin lapsia harrastuksiin iltakaudet kuskaavia perheenäitejä ja -isiä. Eipä silti, kyllä aikuisetkin kaipaavat liikuntaa ja jottei iltainen Nummelan reissu menisi pelkäksi autoiluksi, voi käväistä salilla tai uimahallissa. 

Aina ei tarvitse mennä kymmenen kilometrin päähän eikä edes autolla, jos liikuntaa mielii harrastaa. Kylällä on useana iltana pitkin talvea tarjolla erilaisia palloilulajeja koulun liikuntasalilla ja kesäisin ulkokentällä. Eikä maksa paljon. Tehon jäsenmaksun lisäksi ala-ikäisitä ei peritä mitään maksuja ja aikuisiltakin vain liikuntasalin vuokra omakustannushintaan: alle euron per nuppi per kerta. 

Talvella, kun lunta on tarpeeksi, tehdään hiihtoladut koululta lähimaastoon. Valittavana on eripituisia lenkkejä alle kilometristä peräti kymmeneen asti. Ahkera Tehon talkooremmi jäädyttää luistinradan heti, kun on pakkasta luvassa.

 

Kun tämä lehti ilmestyy, on viimeistään aika laittaa kalenteriin 23.8.2015 sunnuntain kohdalle merkintä ”Elokisat” klo 11. Siellä voi koetella taitojaan ja voimiaan erilaisissa lajeissa ja tavata samalla muita kyläläisiä. Elokisojen yhteydessä juostava Tervahölkkä on kasvanut jo valtakunnalliseksi tapahtumaksi, johon tullaan nauttimaan ainutlaatuisen kauniista reitistä ja vaihtelevasta profiilista.

 

Muista siis liittyä Tehon jäseneksi. Siten pidät yllä kaikkea tuota.